L'Ester va néixer a Sabadell l'any 1974. Durant la infància i l'adolescència va ser nedadora de l'equip del Club Natació Sabadell. Va guanyar varis campionats nacionals d'aquest disciplinat esport, a través del qual va aprendre els valors de la constància, l'autosuperació i el treball en equip, fins que el va abandonar als 16 anys. Al 1993, ja acabats els estudis de batxillerat, va marxar a Anglaterra durant quatre anys per adquirir i millorar els seus coneixements d'anglès. A partir d'aquest moment, el seu profund interès per les cultures orientals l'han portat a cercar món pel sud-est asiàtic, vivint experiències enriquidores pel Nepal, Tibet, Tailàndia, Indonèsia, Sri Lanka, Singapur, Malàsia i Xina.

Aquest interès la va conduir a estudiar i practicar posteriorment varis àmbits de les teràpies que actualment considerem alternatives, obtenint els certificats de Quiromassatge, Massatge Superior, Reflexologia Podal i Massatge Tailandès. Tanmateix, va iniciar-se en l'estudi de teràpies energètiques (Flors de Bach, Acupuntura, Feng Shui), coneixements que avui dia encara està aprofundint. Paral·lelament, també va ampliar la seva experiència entorn l'activitat física als Estats Units de Nord Amèrica, on l'any 2005 va obtenir els títols de Coach, monitora de Ioga, Pilates, i Entrenadora Personal, amb l'objectiu de fomentar entre els seus clients un estil de vida més saludable.

L'Ester també col·labora com a traductora oficial del Butlletí setmanal que es publica en www.eftmx.com, fundació internacional dedicada a la difusió del EFT(Tapping), tècnica d'alliberació emocional a través de l' estimulació de certes terminacions de meridians energètics.

Un dels seus compromisos actuals és, no només alleugerir els símptomes físics i psíquics que causen el malestar i dolor en l'individu, sinó incidir i recordar que la cura del cos a través de l'activitat física és un complement fonamental en l'estat integral del benestar. Cada vegada són més les persones que emprenen les teràpies alternatives per a la rehabilitació i millora de la seva salut. L'Ester, alhora, garanteix una total discreció i gran professionalitat, com bé confirmen els clients que continuen tractant-se amb ella dia darrera dia.