Des de sempre i cada veagada més, les persones han buscat maneres diferents per a assolir el benestar físic, mental i emocional amb l'esperança de sentir-se realitzades amb elles mateixes. No obstant i, afortunadament, no tothom es decideix per la cirugia plàstica com a mètode alternatiu al canvi. Com una papallona abans de la seva metamorfosi, el gran canvi radical es produeix gràcies al producte provinent de la convinació de diferents factors que, correctament esdevinguts, permeten que la bellesa sorgeixi a l'exterior.
 

Coaching

El coaching és una metodologia que basant-se en el poder de les preguntes, permet que aquella persona que les està rebent (Coachee), descobreixi i presti atenció a aspectes de la seva forma de pensar, sentir, parlar i actuar que no són evidents i que repercuteixen de manera molt significativa en la seva eficiència a l'hora d'aconseguir resultats. Quan a través del procés de coaching una persona comprèn que les limitacions que experimenta en la seva vida no es deuen en la majoria dels casos a unes capacitats naturals limitades, sinó que a una sèrie d'obstacles en la forma de pensar, sentir, parlar i actuar, s'experimenta un creixement natural de l'estima que un sent cap a sí mateix.

El Coaching millora la motivació, l'auto-estima, la salut, l'energia, les relacions personals i, fins i tot, pot arribar a augmentar la longevitat al reduir-se l'impacte del estrés en el organisme del Coachee assolint la felicitat descobrint allò que li fa feliç. "Si fas el que sempre has fet, tindràs el que sempre has tingut" Les sessions són molt interactives des del primer moment. El coach treballa amb el client des de la confiança i coneixement d'ambdós. El coaching és actualment un dels mitjans més emprats per trobar un "estat desitjat".

EFT (Tapping)

El tapping o tècnica d'alliberació emocional (EFT), és un mètode de desenvolupament personal que parteix del principi que una emoció negativa ens provoca una alteració en el  sistema energètic, desencadenant un problema fisic al cos. Un cop reequilibrat el flux energètic, les emocions negatives desapereixen, eliminan els problemes que produïa aquest desaquilibri. L'aplicació de la tècnica EFT és molt eficaç, ràpida, suau i absent d'efectes secundaris.

Indicat en els tractaments de:  

Pors i fòbies
Pena i pèrdua d'un ésser estimat
Culpa, ira, rencor i frustació
Records negatius
Traumes emocionals
Millora de la capacitat d'aprenentatge
Millora del rendiment professional
Millora del rendiment esportiu
Consecució d'objectius
Sobrepès i aprimament
Al.lèrgies

 

L'antic art xinés del Feng Shui, traduït literalment com "vent i aigua", cada dia és més conegut arreu del món especialment quan, de mica en mica, anem percebent que el nostre entorn pot arribar a ésser una font de recursos per cuidar i millorar les nostres vides. Moltes de les característiques del Feng Shui es fonamenten en principis lògics i estètics, on el sentit comú i la bellesa són molt importants. També existeixen altres variables que fan servir els cicles temporals o les línees magnètiques de la terra. Aquest art mil·lenari permet potenciar la millora de la salut, els ingressos econòmics, la capacitat d'estudi o les relacions, tant personals com professionals tenint en compte l'entorn en el que vivim.
 

Feng Shui

Els principis més importants ténen a veure amb la distribució física, els recorreguts d'energia, la orientació magnètica, l'ús i la activitat de cada espai i allò que anomenem factor temps. Mitjançant una brúixola de precisió es determinen les direccions de l' espai on viu el client, es calculen els períodes de construcció i/o reformes més adients, es demanen les dades de naixement dels habitants de l'espai sota estudi, s' observa amb atenció les formes interiors i exteriors i, amb tot això, s' elabora una carta geomàntica que contempla observacions sobre l'evolució en el temps de l'espai i els consells per procurar l'equilibri.

Actualment la vida moderna fa recomanable un estudi de Feng Shui seguit d'un anàlisi per determinar possibles afectacions de contaminaciò electromagnética, de materials i possibles alteracions del subsòl. Finalment s' observa qualsevol element de l'entorn que sigui d'interès per la veritable millora de l'hàbitat o espai analitzat.
 

Sovint necessitem trobar un espai per escoltar el nostre cos i les nostres sensacions i així aïllar-nos del dia a dia i reposar forces i vitalitat.

Aquestes tècniques són les més adients per a transportar-nos a un món de pau, harmonia i serenitat, que ens retornaran l’equilibri mental i físic.
 

Gemoteràpia

La Gemoteràpia és una tècnica molt antiga original de la Índia, que utilitza minerals i pedres precioses i semiprecioses de diferents formes i colors amb finalitats equilibrants. Les vibracions emanades per les pedres interactúen amb el camp energètic de les persones podent ajudar així a recuperar seu benestar general. Certes pedres poden ajudar-nos portant-les al damunt, o bé disposant-les als llarg dels chakras principals.
 

Teràpia Floral

Cuida el teu equilibri emocional amb l'ajuda de les Flors de Bach Originals. Cada remei floral ajuda a afrontar una emoció específica i cal prendre'l segons com et sentis en cada moment.
 

La feina, les males posicions, l’estrés, la ciutat,... son elements que contribueixen a alterar l’estat d’equilibri general del cos. Les tècniques més tradicionals tenen com a objectiu reeducar de nou la funció perduda de cara a millorar la qualitat de vida de les persones i mantindre un òptim estat físic i mental.
 

Quiromassatge

És un conjunt de tècniques de massatge a base de pressions, friccions, amassaments,... que treballa tot el cos de forma general per a aconseguir un millor benestar físic, tonificació i relaxació muscular.

Molt beneficiós, entre d’altres, per a relaxar tensions musculars acumulades, aportar nutrients a la musculatura, aconseguir el bon equilibri muscul-esquelètic i mental. En definitiva, un bon tractament de cara a millorar o mantenir la salut psico-física.

Es realitza amb olis i cremes i treballa tot el cos per a retornar l’equilibri general.

La sessió de Quiromassatge local està dirigida a aquelles persones que tinguin algun tipus dolor localitzat i que no disposin del suficient temps per la sessió completa de quiromassatge.

Massatge Plus, per a quan disposis de més temps i vulguis gaudir d’un quiromassatge de llarga duració.
 

Drenatge Limfàtic

És un massatge específic per eliminar líquids i toxines, estimular la circulació limfàtica i enfortir el sistema immunitari.

Combat la retenció de líquids, disminueix el volum i millora les defenses. Està molt recomanat per a combatre els linfedemes (cel·lulitis).
 

Massatge esportiu

Massatge profund indicat per a aquelles persones que realitzin algun tipus d’activitat física.

Per a preparar la musculatura abans de ser sotmesa a un exercici físic, evitant d’aquesta manera possibles, contractures, trencaments fibril·lars,... i d’altres lesions.

Així mateix, després d’una sessió d’entrenament és normal tenir sensacions de sobrecarrega, fatiga o dolor muscular. Amb el massatge esportiu aconseguirem mitigar aquestes molèsties permetent una recuperació més ràpida i eficaç del muscle, preparant-lo de nou per a una nova sessió d’entrenament.
 

Reflexologia Podal

Consisteix en relaxar o activar les funcions del nostre organisme, mitjançant l’aplicació de pressions digitals i massatge en punts concrets del peu amb la finalitat de dissoldre el bloqueig que causa el desequilibri.

Es basa en la interconnexió existent entre els òrgans interns i les extremitats (zones reflexes) que estan relacionats entre si a través del sistema nerviós i dels meridians energètics.

La reflexologia és una teràpia preventiva i curativa que ens ajuda a retrobar l’equilibri i el benestar general.

Està recomanada per a tractar, entre d’altres, bronquitis, mals de cap, lumbago, estrenyiment,...
 

Durant els últims anys la cultura i els coneixement mil·lenaris orientals s’han implantat al món occidental. Una prova d’aquest fenomen son les noves tècniques de tractament que dia a dia estem incorporant.

Aquestes tècniques tracten cos, ànima i ment com un tot, per aquest motiu s’anomenen teràpies holístiques. A través d’aquestes podem assolir un balanç fonamental per a la salut interior i exterior.
 

Massatge Tailandès

Massatge preventiu i terapèutic d’origen tailandès que tradicionalment es considerava una pràctica sagrada en els temples budistes.

És un massatge a base de pressions, estiraments i manipulacions on pren gran importància la respiració conscient. Las postures i els moviments recorden a postures de yoga. Beneficia a totes aquelles persones que vulguin conservar un bon estat de salut i benestar.

Aplicat amb regularitat afavoreix al sistema nerviós, respiratori, circulatori, digestiu i immunològic. Disminueix l’estrés, relaxa físicament i mentalment, increment l’energia, reforça l’autoestima, combat d’insomni,...
 

Moxibustió

La Moxibustió és un mètode terapèutic que consisteix en tractar o prevenir les enfermetats mitjançant l'aplicació de calor i/o substàncies medicamentoses sobre els punts d'acupuntura, encara que també es pot aplicar en punts o zones de dolor.

 

Acupuntura

És un mètode terapèutic d'origen xinès que consisteix en estimular certes parts de l'organisme mitjançant unes agulles especials. La medicina tradicional xinesa afirma que aquests estímuls produeixen una re-distribució intel·ligent de l'energia circulant, ja que s'atribueixen els trastorns orgànics a un desequilibri energètic.

Auriculoteràpia

L'auriculoteràpia és reflexologia total. Es tracta de l'estimulació dels punts del pabelló de l'orella per a finalitats terapèutiques. Es capta informació terapèutica a nivell del pabelló auricular, amb la possibilitat dels tractaments continuats.
 

 

Plus Pindes Veda

Teràpia manual basada en la Medicina Ayurvèdica consistent en un massatge integral amb olis essencials utilitzant Pindes Veda - saquets plens d'herbes de Tailàndia macerades amb olis essencials.
 

Vivim en un món amb presses, nervis i estrés que afecta diàriament a la nostra salut física i psíquica. L’estrés és la causa més important de l’envelliment i de la degeneració cel·lular. Eliminar l’estrés és crear un espai de salut i benestar profund indispensable per viure en harmonia i gaudir de la vida.

Aquest tractaments tenen una acció no només superficial sinó medico profunda, tant en el tractament com després d’aquest.
 

Aromateràpia

Tractament purificant, hidratant i revitalitzant a base d’olis i aromes essencials que combinant tècniques de massatge i aromaterapia, ens proporciona serenitat, pau, bellesa i salut.

És un massatge corporal amb olis vegetals per assolir el màxim benestar. El tractament finalitza amb una equilibració energètica a través dels peus amb l’ajuda d’una ametista.
 

Cràneo-facial

Teràpia manual i subtil que mitjançat un suau contacte sobre la zona beneficia a la salut general i incrementa la resistència a les malalties. Els seus efectes positius es deuen principalment a la capacitat d’autocorrecció natural del cos.

S’utilitza per a tractar una gran varietat de problemes de la salut, entre d’altres, mals de cap, dolors de coll i d’esquena, insomni, ansietat, esgotament crònic, problemes de concentració,...